План навчального процесу "Кухар" PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Предмети К- ть годин І курс ІІ курс
Всього ЛПР І семестр ІІ семестр Кухар ІІІ розряд ІІ семестр К-ть годин за ІІ семес За рік ІІІ семестр ІV семестр Кухар IV розряд За ІІ рік
К-ть тижнів К-ть тижнів К-ть тижнів
17 10 13 17 14
4 9 4 9 1 - 6 7 4 6 1 6 2 11 1
Загально професійна підготовка 128
Інформаційні технології 27 18 1 1 1 17 1 6 23 1 - 10 4
Основи правових знань 27 2 1 1 1 17 1 6 23 1 - 10 4
Основи галузевої економіки і підприємництва 28 1 1 1 17 1 6 23 1 - 11 5+1
Правила дорожнього руху 8 2 8 - 8 - - -
Укр. ділове мовлення 38 2 12 12 2 3 - 38 26
Фізична культура і здоров’я 68 2 2 2 34 2 12 46 2 2 2 46 22
Захист Вітчизни 70 2 2 2 32-2 2 12 44 2 3 - 38 26
Професійно – теоретична підготовка 651
Технологія приготування їжі з основами товарознавства 312 82 6 6 6 102 16 96 198 13 10 2 210 114
Устаткування підприємств харчування 110 28 4 4 4 70+2 3 18 88 2 2 2 40 22
Гігієна та санітарія виробництва 42 2 1 3 27-2 1 6 33 1 1 - 15 9-1
Фізіологія харчування 28 - 2 12 12 2 1 2 28 16
Організація виробництва та обслуговування 69 6 1 2 1 27+1 2 12 39 3 3 - 42 30
Облік, калькуляція та звітність 27 16 1 10+1 2 12 22 1 - - 17 5+1
Охорона праці 30 1 2 2 30 - 30 - - -
Професійна етика та культура спілкування 33 - 2 4 2 33 33-1
Професійно-практична підготовка 1434 547 553 757 887 677
Виробниче навчання 678 204 414 264 264
- в майстернях 204 12 12 12 204 204
- на виробництві 474 30 210 210 24 30 30 474 264
Виробнича практика 756 35 28 343 343 343 35 28 413 413
Предмети, що вільно обираються 45 2 6 1 45 45
Державна кваліфікаційна атестація (або поетапна атестація) 14 7 7 7 7 7
Консультації 150
Загальний обсяг навчального часу 140 315 140 315 35 210 210 1365 140 210 35 180 60 385 35 1045
Тижневе навантаження 2410 152 35 35 35 35 35 35 30 35 35 35 30 30 35 35
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.