Виробнича практика "Кухар" PDF Друк e-mail
Написав Administrator   

Учбовий процес здійснюється шляхом поєднання виробничого навчання в майстернях училища та виробничої практики на підприємствах. Для набуття виробничих навичок протягом першого семестру до послуг учнів сучасно обладнана кухня – майстерня на 28 робочих місць, де учні мають можливість закріпити теоретичні навички в приготуванні страв. Відпрацювати прийоми підготовки сировини, приготувати страви згідно тем програми під наглядом висококваліфікованих майстрів та викладачів.

 

На виробничу практику в другому семестрі на підприємствах м. Києва учні виходять з багажем теоретичних знань та первинних професійних навичок, що сприяє більш швидкому адаптуванню в різних виробничих колективах.

 

Серед наших партнерів:

 

  • мережа ресторанів "Козирна карта", "Сюрприз", "Бакара", "Паради", "Реприза", "Жокей", ТОВ "Лара", "Капитан Немо", "Опанас", "Шереметьево";
  • мережа ресторанів швидкого харчування – "Три товстуни", "Смажена картопля", "Два гуся", "Релакс";
  • кафе – "Сатурн", "Вуди", "Апшерон", "Хуторяночка", "Бахчисарай", лінія кафе в "Електронмаш", ДП "Кобза" міської адміністрації, їдальні і мережі шкільних їдалень Святошинського та Подільського районів, міської податкової адміністрації, де учні набувають подальших виробничих навичок та досвіду.

 

 

За результатами навчання випускник претендує на отримання диплому державного зразка та здобуття кваліфікації кухаря III-V розряду. Працевлаштовується біля 90 % випускників.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.