План навчального процесу "Кухар; кондитер" PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Предмети К- ть годин І курс ІІ курс
Всього ЛПР І семестр ІІ семестр Кухар ІІІ розряд ІІ семестр К-ть годин за ІІ семес За рік ІІІ семестр Кондитер ІІІ розряд ІV семестр Кондитер ІV розряд За ІІ рік
К-ть тижнів К-ть тижнів К-ть тижнів К-ть тижнів
25 15 5 19
4 8 4 1 7 1 8 1 4 2 4 1 6 5 2 5 1
Загально професійна підготовка 110 28 59 51
Інформаційні технології 34 26 2 17+1 17 1 2 17 17+1
Основи правових знань 34 2 2 17+1 17 1 2 17 17+1
Основи галузевої економіки і підприємництва 34 2 17+1 17 1 2 17 17+1
Правила дорожнього руху 8 2 8 8
Фізична культура і здоров’я 62 2 2 24 2 16 40 16 2 2 22 22
Професійно – теоретична підготовка 732 170 481 251
Технологія приготування їжі з основами товарознавства 102 28 11 7 102+2 102
Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості 34 2 5 34 34-3
Устаткування підприємств харчування 136 28 5 6 70+2 6 48 118 48 2 1 18 18+1
Гігієна та санітарія виробництва 26 3 2 26-2 26
Фізіологія харчування 27 2 3 27 27
Організація виробництва та обслуговування 61 6 3 2 27-1 2 16 43 16 2 1 18 18+1
Облік, калькуляція та звітність 44 16 1 1 10-2 2 16 26 16 1 2 18 18+2
Охорона праці 30 2 3 30-2 30
Технологія приг. борошн. конд. виробів з основами товарозн. 222 50 15 120 120 120 12 6 102 102
Малювання та ліплення 50 42 2 16 16 16 2 5 34 34-3
Професійно-практична підготовка 1235 500 541 768 436 299 467
Виробниче навчання 486 192 198 390 198 96 96
- в майстернях 186 6 6 72 6 30 78 150 78 6 36 36
- на виробництві 300 30 120 30 120 240 120 30 60 60
Виробнича практика 749 35 35 28 308 35 343 378 35 28 238 35 28 203 371
Предмети, що вільно обираються 45
Іноземна мова за професійним спрямуванням 20 1 1 12 1 8 20
Етика та психологія 25 1 4 25-1 25-1
Державна кваліфікаційна атестація (або поетапна атестація) 21 7 7 7 7 7 7 7 7 14
Консультації 100
Загальний обсяг навчального часу 2205 144 288 120 35 245 35 867 288 30 120 70 8 1375 140 35 675 210 175 60 175 35 830
Тижневе навантаження 36 36 30 35 35 35 36 30 30 35 35 35 35 35 30 35 35
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.

Укладка ламината на пол. Быстрая укладка ламината своими руками видео. Укладка ламината по диагонали. Пробковое покрытие для пола. Качественная укладка пробкового пола. Пробковый пол плюсы и минусы. Смеси для выравнивания пола. Быстрое выравнивание бетонного пола. Выравнивание пола стоимость. Самоделки для дома. Лучшие самоделки для дома своими руками. Полезные самоделки для дома. Как обустроить кухню. Как обустроить маленькую кухню быстро. Как обустроить кухню фото. Как открыть свой магазин. Хочу открыть магазин с большим капиталом. Сколько стоит открыть магазин. Диван своими руками. Как сделать диван своими руками для дома. Диван своими руками чертежи. Дизайн маленькой кухни. Красивый дизайн интерьера кухни фото. Малогабаритные кухни дизайн.