Виробнича практика "Кондитер" PDF Друк e-mail
Написав Адміністрація   

Учбовий процес здійснюється шляхом поєднання виробничого навчання в майстернях училища та виробничої практики на підприємствах. Для набуття виробничих навичок протягом першого семестру до послуг учнів сучасно обладнана кондитерська – майстерня на 28 робочих місць, де учні мають можливість закріпити теоретичні навички в приготуванні кондитерських виробів. Відпрацювати прийоми підготовки сировини, приготувати кондитерські вироби згідно тем програми під наглядом висококваліфікованих майстрів та викладачів.

 

На виробничу практику в другому семестрі на підприємствах м. Києва учні виходять з багажем теоретичних знань та первинних професійних навичок, що сприяє більш швидкому адаптуванню в різних виробничих колективах.

 

Серед наших партнерів кондитерський цех "Жокей", "Шеремєтьєв", "Кобза", "Перспектива", "Квіза-Трейд", "Промінь", "Маріам-С", "Кравит", "Мервей", "Пароді", "Параді", "Плант", "Каравай", "Шантиль" та ін.

 

За результатами навчання випускник претендує на отримання диплому державного зразка та здобуття кваліфікації кондитер III-V розряду. Працевлаштовується біля 90 % випускників.

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.