Кухар; офіціант PDF Друк e-mail
Написав Моторний М.М.   

Шановні друзі!

 

Наш навчальний заклад допоможе Вам оволодіти мистецтвом обслуговування відвідувачів, навиками професійної підготовки офіціанта, тому що офіціант – людина, яка перш за все, має високий рівень загальної культури, володіє методикою та технікою обслуговування, знає і дотримується норм етикету, правил поведінки за столом.

 

Офіціант ближче за всіх спілкується з відвідувачем, забезпечує їх комфортність відпочинку в привітній радужній гостинній обстановці, які сприяють гарному настрою.

 

У нас Вас навчать:

 

  • поєднувати традиційну і сучасну , святкову і повсякденну кухню; готувати різноманітні страви з риби, м'яса, овочів;
  • подавати кулінарні вироби в бенкетному виконанні;
  • розробляти і розширювати власні рецепти, виховувати смак – основу кулінарного мистецтва;
  • отримувати насолоду від приготування та оформлення страв.

 

 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.