План навчального процесу "Кухар; офіціант" PDF Друк e-mail
Написав Моторний М.М.   
Предмети К- ть годин І курс ІІ курс
Всього ЛПР І семестр ІІ сем Кухар ІІІ розряд ІІ семестр За рік ІІІ семестр Офіціант ІІІ розряд ІІІ семестр Офіціант ІV За ІІ рік
К-ть тижнів К-ть тижнів К-ть тижнів К-ть тижнів
26 14 6 17
4 8 4 1 8 1 8 6 5 1 6 1 5 4 1
Загально професійна підготовка 110 28 59 59 51
Інформаційні технології 34 26 2 17+1 17 2 5 17 17
Основи правових знань 34 2 2 17+1 17 2 5 17 17
Основи галузевої економіки і підприємництва 34 2 17+1 17 2 5 17 17
Правила дорожнього руху 8 2 8 8
Фізична культура і здоров’я 54 2 2 24 2 40 16 2 2 14 14
Професійно – теоретична підготовка 593 100 265 449 144
Технологія приготування їжі з основами товарознавства 102 28 11 7 102+2 102
Устаткування підприємств харчування 70 20 5 6 70+2 70
Гігієна та санітарія виробництва 26 3 2 26-2 26
Фізіологія харчування 31 2 17+1 17 2 14+2 14
Організація виробництва та обслуговування 27 3 2 27-1 27
Облік, калькуляція та звітність 10 6 1 1 10-2 10
Охорона праці 30 2 3 30-2 30
Іноземна мова за професійним спрямуванням 62 4 32 32 4 2 30+4 30
Організація обслуговування в ресторанах 104 24 6 49+1 49 8 7 55 55
Товарознавство продовольчих товарів 35 4 3 20-4 20 2 3 15 15
Професійна етика і психололгія 42 4 32 32 1 4 10 10
Технологічне обладнання (з основами електротехніки) 38 16 2 18+2 18 3 2 20 20
Техніка обчислень, облік, звітність 16 2 2 16 16
Професійно-практична підготовка 1314 535 763 431 348 551
Виробниче навчання 600 192 420 228 180-6 180
- в майстернях 150 6 6 72 6 120 48 6 30 30
- на виробництві 450 30 120 30 300 180 30 150 150
Виробнича практика 714 35 35 28 343 343 35 28 203 35 28 168 371
Предмети, що вільно обираються 45 4 32 32 2 1 13 13
Державна кваліфікаційна атестація (або поетапна атестація) 21 7 7 7 7 7 7 7 14
Консультації 100
Загальний обсяг навчального часу 2137 128 140 280 120 35 280 35 890 280 180 1350 175 35 216 36 150 140 35 577 787
Тижневе навантаження 35 35 30 35 35 35 35 30 35 35 36 36 30 35 35
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.

Болезни глаз у человека. Известные болезни глаз лечение. Болезни глаз симптомы. Лечение простуды в домашних условиях. Самое быстрое лечение простуды. Простуда лечение лекарства. Хороший стоматолог отзывы. Самый добрый стоматолог отзывы. Ассоциация стоматологов отзывы. Занятия йогой дома. Быстрая йога для начинающих дома. Как правильно заниматься йогой дома. Обертывание в домашних условиях. Быстрое обертывание живота в домашних условиях. Обертывание в домашних условиях рецепты. Наборы спортивного питания. Вкусная спортивное питание для набора массы. Спортивное питание оптом. Как избавиться от перхоти. Хороший шампунь от перхоти отзывы. Как избавиться от перхоти навсегда. Зеленый чай для похудения. Главные свойства зеленого чая. Можно ли пить зеленый чай.