Майстер-клас з приготування різних видів суші та ролів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 15 грудня 2017, 17:00

 

15 грудня 2017 року у Вищому професійному училищі № 33 м.Києва був проведений майстер-клас з приготування різних видів суші та ролів.

Шеф-кухар Авраменко Богдан (ТОВ"Сушія") розказав учням історію виникнення та особливості приготування страв, продемонстрував правильність приготування суші та ролів.


Учні навчальних груп спробували приготувати страви самостійно під пильним оком майстра-сушиста.


Майстер-клас пройшов цікаво та змістовно.

Дякуємо керівництву ТОВ "Сушія", Людмилі Якубенко, Богдану Авраменку за співпрацю та якісно проведений майстер-клас.

 


 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.