Майстер-клас з приготування хачапурі від Су-шефа ресторану «Кувшин» |
|
|
|
Написав Administrator
|
Вівторок, 26 листопада 2019, 19:05 |
Тиждень професії кухарів та офіціантів продовжився ще одним цікавим та пізнавальним майстер-класом. На цей раз ділився секретами грузинської кухні та дивував своєю майстерністю Су-шеф ресторану «Кувшин» - Горобець Євген Олександрович.
Допомагав йому в цьому чарівному процесі приготування хачапурі, його син та наш учень, Горобець Богдан.




Всі присутні також із задоволенням доторкнулись до секретів, вже популярної кухні.
Дякуємо за співпрацю)
|
Останнє оновлення на Вівторок, 26 листопада 2019, 19:15 |