Майстер-клас з приготування хачапурі від Су-шефа ресторану «Кувшин» PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 26 листопада 2019, 19:05

 

Тиждень професії кухарів та офіціантів продовжився ще одним цікавим та пізнавальним майстер-класом. На цей раз ділився секретами грузинської кухні та дивував своєю майстерністю Су-шеф ресторану «Кувшин» - Горобець Євген Олександрович.

Допомагав йому в цьому чарівному процесі приготування хачапурі, його син та наш учень, Горобець Богдан.


Всі присутні також із задоволенням доторкнулись до секретів, вже популярної кухні.

Дякуємо за співпрацю)

 

Останнє оновлення на Вівторок, 26 листопада 2019, 19:15
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.