Методична секція педагогічних працівників харчових технологій PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 12 березня 2020, 18:59

 

На базі Вищого професійного училища №33 м. Києва відбулася міська методична секція педагогічних працівників харчових технологій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва за темою «Розвиток професійної компетенції здобувачів освіти шляхом впровадження інноваційних технологій», на якій було представлено багато цікавого. Наприклад, майстер-клас кухонного комбайну Термомікс, майстер-клас у виконанні майстра в/н «Вафельна флористика».


Розглянуто такі питання як «Сучасні тенденції розвитку кулінарного мистецтва», «Вплив міжпредметних зв’язків на зростання професійної компетенції» та багато чого іншого.


Останнє оновлення на Четвер, 12 березня 2020, 19:19
 
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

Контакти

03680, м. Київ,
вул. Дорога Кільцева, 4-а
тел. (044) 274-12-48;

тел. (044) 406-43-49.