Кондитер
Термін навчання – 3 роки
Освітня програма
https://drive.google.com/file/d/1FY7TQGniJdzNe3Y3tIg5GQ9zw5PCedY8/view
Термін навчання – 1,5 роки
Освітня програма
https://drive.google.com/file/d/1-uqVfYmCrl-JH618gK6nbU4L-4hiSAP1/view
Виробнича практика
Учбовий процес здійснюється шляхом поєднання виробничого навчання в майстернях училища та виробничої практики на підприємствах. Для набуття виробничих навичок протягом першого семестру до послуг учнів сучасно обладнана кондитерська – майстерня на 28 робочих місць, де учні мають можливість закріпити теоретичні навички в приготуванні кондитерських виробів. Відпрацювати прийоми підготовки сировини, приготувати кондитерські вироби згідно тем програми під наглядом висококваліфікованих майстрів та викладачів.
На виробничу практику в другому семестрі на підприємствах м. Києва учні виходять з багажем теоретичних знань та первинних професійних навичок, що сприяє більш швидкому адаптуванню в різних виробничих колективах.
Серед наших партнерів ТОВ БКК, кондитерський цех “Жокей”, “Шеремєтьєв”, “Кобза”, “Перспектива”, “Квіза-Трейд”, “Промінь”, “Маріам-С”, “Кравит”, “Мервей”, “Пароді”, “Параді”, “Плант”, “Каравай”, “Шантиль” та ін.
За результатами навчання випускник претендує на отримання диплому державного зразка та здобуття кваліфікації кондитер III-V розряду. Працевлаштовується біля 90 % випускників.