Інформація
про діяльність
Новини
Загальна інформація
Сторінка директора
Юридичні документи
Господарсько-фінансові документи
Кадровий склад
Адміністрація
Викладачі загальноосвітньої підготовки
Викладачі професійно-теоретичної підготовки
Майстри виробничого навчання професій “Перукар; манікюрник”
Майстри виробничого навчання сфери громадського харчування
Кадровий склад КЗП (ПТ)О “Київський професійний коледж сфери послуг”
Схема управління
Вакансії
Моніторинг якості освіти
Матеріально-технічне забезпечення
Публічні закупівлі
Конкурс підручників
Експериментальна діяльність
Вдосконалення професійної підготовки кухарів на основі компетентнісного підходу
Дуальна форма навчання
Організація охорони праці та безпеки життєдіяльності
Внутрішні накази училища з охорони праці та безпеки життєдіяльності
Освітній
процес
Освітні програми підготовки кваліфікованих робітників
Кухар, продавець продовольчих товарів – 3 роки термін навчання
Професія кухар, кондитер – 3 роки термін навчання
Кухар, офіціант – термін навчання 3 роки
Перукар (перукар-модельєр), Манікюрник – 3 роки термін навчання
Кухар, кондитер – 1,5 роки термін навчання
Кухар, майстер ресторанного обслоговування – 1,5 року термін навчання
Розклад уроків
Рокзлад дзвінків
Дуальна форма навчання
Підсумкова атестація
ЗНО
Дистанційне навчання
Матеріально – технічне забезпечення закладу освіти за професіями
Перелік основних засобів навчання для підготовки кваліфікованих робітників за професіями
Виховна
робота
Єдині педагогічні вимоги до здобувача освіти КЗП (ПТ) О КПКСП
Нормативно-правова документація
Організація роботи
Календар
У разі надзвичайної ситуації або Війни
Заборона куріння
Турбота про здоров’я
Патріотичне виховання
28 жовтня день визволення України від фашистських загарбників.
Національний банк України разом із партнерами оголосив мобілізацію монет в акції «Смілива гривня».
Поради юриста
Самоврядування
Гурткова робота
Фото гуртків
Методична
робота
Атестація педагогічних працівників
Організація роботи методичного кабінету
Підвищення кваліфікації
Абітурієнту
Для учнів з тимчасово окупованих територій
Наші професії
Умови прийому
Приймальна комісія
Віртуальна екскурсія
Регіональне замовлення
День відкритих дверей
Вартість навчання за контрактом
Соціально-психологічний
супровід
Поради батькам куди потрібно звертатися, якщо дитина зазнала сексуального насильства
Пам’ятка для постраждалих від сексуального насильства
Протидія булінгу та насильству
Насильство в сім’ї
Поради від соціального педагога
Військова агресія РФ
Лист щодо запобігання торгівлі людьми в умовах воєнної агресії
Дії при виявленні вибухонебезпечних предметів
Правила поводження в разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів
Загальнонаціональна хвилина мовчання
Психологічна підтримка дітей у військовий час
Організаційно – правові документи
Безпека в Інтернеті
Стипендіальне забезпечення
Наші
досягнення
Випускники
Конкурси професійної майстерності
Проектна діяльність
Олімпіади
Навчання
для дорослих
Неформальне навчання
Курсова підготовка, підвищення кваліфікації
Підготовка за направленням ЦЗ
Короткотермінове навчання
Кваліфікаційний центр
Матеріально – технічне забезпечення кваліфікаційного центру
Відео навчально практичний центр сучасних кулінарних технологій
Відкриття навчально – практичного центру сучасних кулінарних технологій
Загальні відомості
Нормативно-правові документи
Порядок присвоєння/підтвердження кваліфікацій
Кваліфікації професії “Кухар”
Кваліфікації професії “Кондитер”
Контакти
Головна
Інформація про діяльність
Матеріально-технічне забезпечення
Матеріально-технічне забезпечення
Навчально-практичний центр сучасних кулінарних технологій
Майстерня кондитерів
Майстерня кухарів
Майстерня офіціантів
Майстерня перукарів
Майстерня манікюрників
Актова зала
Кабінет української мови і літератури
Кабінет математики
Кабінет хімії
Кабінет історії
Кабінет захисту України
Кабінет англійської мови
Кабінети інформатики, інформаційних технологій
Кабінет охорони праці
Кабінет товарознавства
Кабінет фізики
Кабінет української та зарубіжної літератури
Спортивна база
Пошук