Фахова передвища освіта

В цьому розділі містяться підручники та матеріали для здобувачів освіти, які здобувають Фахову передвищу освіту за  спеціальністю:  181 Виробничі технології

111Історія України111Економічна теорія111Основи філософських знань111Культурологія111Українська мова за професійним спрямуванням111Неорганічна хімія111Органічна хімія111Фізична та колоїдна хімія111Аналітична хімія111Біохімія111Мікробіологія та фізіологія111Основи екології111Безпека життєдіяльності111Процеси та апарати харчових виробництв111Технічне креслення111Комп'ютерна техніка111Основи електротехніки111Технологія виробництва кулінарної продукції111Організація виробництва в закладах ресторанного господарства111Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства111Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції111Устаткування закладів ресторанного господарства111Основи охорони праці111Економіка підприємств різних типів111Соціологія111Етика та естетика111Політологія111Мерчандайзинг в закладах ресторанного господарства111Охорона праці в галузі