Бінарний урок “Передумови розвитку японської кухні”

27.05.2024

В рамках тижня «Професійна освіта» в навчальному закладі відбувся бінарний урок «Передумови розвитку японської кухні».

Наші колеги: Микола Крижанівський та Юлія Григоренко разом із здобувачами освіти 2-го курсу дослідили географічні причини формування кухні Японії та визначили основні їх страви на сьогодні.

На уроці здобувач освіти Олександр Нестерко продемонстрував приготування суші, а Юлія Григоренко пригощала традиційним чаєм Японії – матча.

Цікава та нестандартна форма уроку ще більше розкрила секрети кухні народів світу для здобувачів освіти та гостей заходу.

Київський професійний коледж сфери послуг залишається вірним професійному розвитку та створює всі передумови для цього.