Черговий етап підготовки майстер-тренерів кулінарних хабів на базі КПКСП
20.12.2024
Навчання майстер-тренерів кулінарних хабів: завершено черговий етап!
На виконання Стратегії реформування системи шкільного харчування до 2027 року, затвердженої Кабінетом Міністрів України, у межах ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», реалізованої ГО «Cult Food» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, завершено черговий етап підготовки майстрів виробничого навчання.
Протягом 2024 року:
337 учасників з усієї України успішно завершили І онлайн-теоретичний етап навчання.
50 майстрів пройшли практичну підготовку у серпні–жовтні під керівництвом провідних кулінарних експертів України. Серед них – майстер виробничого навчання комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж сфери послуг” Катерина Соловйова.
Катерина Володимирівна отримала статус майстер-тренера кулінарних хабів та 17-18 грудня 2024 року на базі навчально-практичного центру сучасних кулінарних технологій провела навчання для інших учасників проєкту – майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти) міста Києва, які проходили онлайн навчання.
Учасниці освоїли приготування страв із збірника Євгена Клопотенка:
паста з зеленого горошку з буряком,
піца,
безглютеновий вішисуаз,
банош,
кебаб із коріандром,
тушкована сочевиця з овочами,
риба у соусі «Бешамель»,
бланманже та інші корисні страви
Тепер учасниці, які успішно пройшли всі етапи навчання отримають сертифікати та зможуть навчати кухарів їдалень формувати корисні харчові звички у школярів.
Вітаємо майстрів з новими професійними здобутками!