Державна кваліфікаційна атестація групи “Кухар; кондитер” (311)
23 червня завершальний етап навчання відбувся і в групі «Кухар; кондитер» під керівництвом Алли Дмитрівни Мізюк та Руслани Валентинівни Денисенко-Жукова.
Підведення підсумків відбувалося у два етапи: он-лайн тестування через Центр оцінювання якості освіти та презентації творчих робіт.
Члени державної комісії під головуванням Возної Лесі Валеріївни, інженер-технолога харчових технологій ресторанного господарства, високо оцінили результати випускних творчих робіт та відмітили високі результати тестового вихідного контролю!
Ми радіємо, що три роки сумісної плідної, а часом, дуже важкої праці не пройшли даром!
Сфера ресторанного господарства поповниться завзятими, творчими, відповідальними молодими працівниками!