Державна кваліфікаційна атестація з професії “Кухар, офіціант”, “Кухар, кондитер”
Попри всі перешкоди, сьогодні в стінах Вищого професійного училища №33 м.Києва відбулась важлива подія – підведення підсумків трирічного навчання груп, які навчались за професією “Кухар; офіціант” та “Кухар; кондитер” з одночасним отриманням повної загальної середньої освіти.
Державні кваліфікаційні комісії в повному складі під головуванням представників підприємств «ФОП Возна» Возної Лесі та ТОВ «Їжак ресторація» Барсука Андрія, оцінювали професійні досягнення учнів та відмітили високий рівень підготовки кваліфікованих робітників.
Випускники впевнено пройшли тестування з теоретичної підготовки та професійно захищали свої творчі роботи, відповідали на питання комісії, ділились досвідом роботи на виробничих місцях підприємств та особливістю організації роботи закладів ресторанного господарства в період воєнного стану.
Нажаль, ситуація в країні не всім дала змогу бути присутнім в закладі, але сучасні технології допомогли організувати он-лайн захист робіт з різних куточків світу.
На сьогодні, більшість учнів вже мають пропозиції від роботодавців та готові приступити до роботи для відбудови економіки країни!