Інформація
про діяльність
Новини
Загальна інформація
Сторінка директора
Звіт про надходження та використання коштів спец.фонду з 01.09.2023 по 27.08.24
Звіт директора за атестаційний період 2021-2023 рр.
Звіт директора про фінансово-господарську діяльність за 2023 рік
Звіт директора про фінансово-господарську діяльність за 2022 рік
Звіт директора про роботу у 2021 році
Звіт директора про роботу у 2020 році
Юридичні документи
Статут
Рішення Київської міської ради “Про реорганізацію закладів професійно (професійно- технічної освіти)”
Витяг з ЄДР
Ліцензія про надання освітніх послуг у сфері професійної підготовки
Розпорядження про переоформлення ліцензії
Ліцензія про надання повної загальної середньої освіти
Свідоцтво про атестацію
Висновок щодо доступності будівлі для осіб з інвалідністю
Витяг з державного земельного кадастру
Господарсько-фінансові документи
2024 рік
2023 рік
2022 рік
2021 рік
2020 рік
2019 рік
Кадровий склад
Адміністрація
Викладачі загальноосвітньої підготовки
Викладачі професійно-теоретичної підготовки
Майстри виробничого навчання професій “Перукар; манікюрник”
Майстри виробничого навчання сфери громадського харчування
Кадровий склад КЗП (ПТ)О “Київський професійний коледж сфери послуг”
Схема управління
Моніторинг якості освіти
Матеріально-технічне забезпечення
Публічні закупівлі
2024 рік
2023 рік
2022 рік
2021 рік
Конкурс підручників
Експериментальна діяльність
Дуальна форма навчання
Вдосконалення професійної підготовки кухарів на основі компетентнісного підходу
Організація охорони праці та безпеки життєдіяльності
Регулювання норм безпеки ККПКСП виконується до вимог охорони праці та правил пожежної безпеки:
Внутрішні накази коледжу з охорони праці та безпеки життєдіяльності
Освітній
процес
Центр розвитку кар’єри
Робочі навчальні плани та освітні програми
Робочі навчальні плани
Освітні програми підготовки кваліфікованих робітників
Кухар, продавець продовольчих товарів – 3 роки термін навчання
Професія кухар, кондитер – 3 роки термін навчання
Кухар, офіціант – термін навчання 3 роки
Перукар (перукар-модельєр), Манікюрник – 3 роки термін навчання
Кухар, кондитер – 1,5 роки термін навчання
Кухар, майстер ресторанного обслоговування – 1,5 року термін навчання
Розклад дзвінків
Підсумкова атестація
Державна поетапна атестація
Державна кваліфікаційна атестація
ЗНО/НМТ
Що таке національний мультипредметний тест
Хто має складати мультитест НМТ
Головне про проведення НМТ
Реєстрація для участі в мультипредметному тесті ЗНО
Дорожня карта учасника ЗНО: національний мультитест
Підготовка до ЗНО/НМТ
Програми ЗНО/НМТ
Курси підготовки до ЗНО/НМТ
Центри оцінювання якості в УкраїніІ
Дистанційне навчання
Загальна інформація
Корисні посилання
Матеріально – технічне забезпечення закладу освіти за професіями
Виховна
робота
Нормативно-правова документація
Організація роботи
2024-2025 н.р.
2023-2024 н.р.
Річний планз виховної роботи
Загальноколеджні заходи
Європейський рік умінь і навичок
План заходів “Гендерна рівність”
2022-2023 н. р.
2021-2022 н.р.
Профорієнтаційна робота
Загальні відомості
Документація
Наказ про проведення профорієнтаційної роботи
Положення про профорієнтацію
План заходів по проведенню профорієнтаційної роботи
Віртуальна екскурсія навчальним закладом
Профорієнтація професій
Кухар
Кондитер
Офіціант
Перукар
Манікюрник
Виїздна профорієнтаційна робота
День відкритих дверей
Національно-патріотичне виховання КПКСП
План заходів на 2023-2026 роки
План заходу про відзначення подвигів ветерінів війни на період 2023-2026 років
Гурткова робота
Секція з Волейболу, баскетболу та фітнес
Графік роботи секції
Життя секції
Фото
Гурток “FITFIGHTER MMA”
Життя гуртка
Відео
Гурток “Художнє слово”
Графік роботи гуртка
Наші напрацювання
Відео
Життя гуртка
Гурток “Декоративно – ужиткове мистецтво”
Графік роботи гуртка
Життя гуртка
Гурток “Військово-прикладних видів спорту”
Графік роботи гуртка
Відео
Музичний гурток
Графік роботи гуртка
Життя гуртка
Відео
Гурток “Технології”
Графік роботи гуртка
Життя гуртка
Корисні посилання
Єдині педагогічні вимоги до здобувача освіти КЗП (ПТ) О КПКСП
У разі надзвичайної ситуації або Війни
Заборона куріння
Турбота про здоров’я
Поради юриста
Самоврядування
Виховні заходи
Стипендіальне забезпечення
Положення про стипендію
Порядяк використання коштів на матеріальну допомогу
Соціальний захист сиріт
Методична
робота
Нормативно-правова база
Закон України “Про освіту”
Закон України “Про повну загальну середню освіту”
Закон України”Про наукову і науково-технічну діяльність”
Постанова про підвищення кваліфікації
Лист щодо обсягів підвищення кваліфікації
Положення про атестацію педагогічних працівників
Організація роботи методичного кабінету
2024-2025 навчальний рік
Паспорт метод. кабінету
Графік засідань МК на І-ІІ семестр
Наказ про склад МК та їх голів
Наказ та графік Предметних тижнів
2023-2024 навчальний рік
План методичної роботи
План роботи МК
Наказ про склад МК
Наказ про предметні тижні
2022-2023 навчальний рік
Атестація педагогічних працівників
Наказ про проведення атестації
Графік роботи АК
План спільних заходів
Список працівників які атестуються
Строки та перелік документів
Функціональні обов’язки членів атестаційної комісії
Корисні посилання для підвищення кваліфікації педагогічних працівників
EDUCATIONAL ERA
АКАДЕМІЯ ЦИФРОВОГО РОЗВИТКУ
КИЇВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ. БОРИСА ГРІНЧЕНКА
ОСВІТНІЙ ХАБ МІСТА КИЄВА
Абітурієнту
Для учнів з тимчасово окупованих територій
Наші професії
Умови прийому
Приймальна комісія
Переведення учнів між закладами освіти
Віртуальна екскурсія
Регіональне замовлення
День відкритих дверей
Вартість навчання за контрактом
Соціально-психологічний
супровід
Поради батькам куди потрібно звертатися, якщо дитина зазнала сексуального насильства
Пам’ятка для постраждалих від сексуального насильства
Протидія булінгу та насильству
Зразок заяви про випадок булінгу в закладі освіти
Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування).
Порядок реагування на доведенні випадки булінгу (цькування) в закладі освіти
Насильство в сім’ї
Поради від соціального педагога
Військова агресія РФ
Лист щодо запобігання торгівлі людьми в умовах воєнної агресії
Дії при виявленні вибухонебезпечних предметів
Правила поводження в разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів
Загальнонаціональна хвилина мовчання
Психологічна підтримка дітей у військовий час
Організаційно – правові документи
Безпека в Інтернеті
Життя
коледжу
Наша гордість
Конкурси професійної майстерності
Проектна діяльність
Смачний Київ
Олімпіади
Міжнародні олімпіади
Всеукраїнські олімпіади
Волонтерство
Майстер класи
Предметні тижні
Профорієнтаційна робота
Спорт
Новини
Відео “Корисні вправи”
Змагання
Лекції, тренінги, бесіди, виставки, семінари
Лекції
Тренінги
Бесіди
Виставки
Дозвілля
Навчання
для дорослих
Кваліфікаційний центр
Перелік документів та вартість навчання
Нормативно-правові документи
Загальні відомості
Матеріально – технічне забезпечення кваліфікаційного центру
Порядок присвоєння/підтвердження кваліфікацій
Кваліфікації професії “Кухар”
Кваліфікації професії “Кондитер”
Кваліфікації професії “Манікюрник”
Кваліфікації професії “Перукар”
Новини
Неформальне навчання
Перелік документів
Загальна інформація
Анкети самооцінювання результатів неформального навчання
Кошторис
Новини
Курсова підготовка, підвищення кваліфікації
Підготовка за направленням ЦЗ
Короткотермінове навчання
Бібліотека
Шкільна література
Для здобувачів проф. тех. освіти
Фахова передвища освіта
Контакти
Вакансії
Вакансія майстра виробничого навчання з професії Кухар, кондитер
Вакансія Оператор котельні
Вакансія прибиральник-прибиральниця
Головна
Головна
Бібліотека
Фахова передвища освіта
Процеси та апарати харчових виробництв
Процеси та апарати харчових виробництв
Процеси і апарати харчових виробництв. І.О. Черевко. А.М. Поперечний
Пошук