Конкурс фахової майстерності з професії “Кухар”
У Вищому професійному училищі #33 м.Києва відбувся конкурс фахової майстерності з професії “Кухар”.
В цей раз проявляли свої професійні та творчі здібності уні третього курсу.
Участь у конкурсі професійної майстерності – це унікальна можливість проявити свій талант і мистецтво.
Змагання – це завжди рух до мрії.
Конкурс фахової майстерності допомагає підтримати інтерес учнів до професійно-технічної професії, мотивує до кращого навчання і проводиться з метою підвищення рівня професійної підготовки, формування професійних компетентностей, підвищення інтересу до обраної професії та розвитку творчої активності здобувачів освіти.
Учасники готували та презентували страву з птиці.
Члени журі: шеф-кухар ресторану “Манга” Василь Поляк, методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти Оксана Бондаренко, педагогічні працівники враховували всі нюанси.
Головний критерій – смак. Це, майже, половина балів. Решта – допоміжні речі, такі як креативність, форма подачі, використання технік, поведінка на кухні, зовнішній вигляд, чистота робочого столу, оригінальність страви.
Вітаємо переможців та учасників конкурсу та бажаємо майбутнім кухарям подальших успіхів в оволодінні цією цікавою та дуже важливою професією!