Конкурс фахової майстерності з професії “Кухар”

02.05.2023

У Вищому професійному училищі #33 м.Києва відбувся конкурс фахової майстерності з професії “Кухар”.

В цей раз проявляли свої професійні та творчі здібності уні третього курсу.

Участь у конкурсі професійної майстерності – це унікальна можливість проявити свій талант і мистецтво.

Змагання – це завжди рух до мрії.

Конкурс фахової майстерності допомагає підтримати інтерес учнів до професійно-технічної професії, мотивує до кращого навчання і проводиться з метою підвищення рівня професійної підготовки, формування професійних компетентностей, підвищення інтересу до обраної професії та розвитку творчої активності здобувачів освіти.

Учасники готували та презентували страву з птиці.

Члени журі: шеф-кухар ресторану “Манга” Василь   Поляк, методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти  Оксана Бондаренко, педагогічні працівники враховували всі нюанси.

Головний критерій – смак. Це, майже, половина балів. Решта – допоміжні речі, такі як креативність, форма подачі, використання технік, поведінка на кухні,  зовнішній вигляд,  чистота робочого столу, оригінальність  страви.

Вітаємо переможців та учасників конкурсу та бажаємо майбутнім кухарям подальших успіхів в оволодінні цією цікавою та дуже важливою професією!