Кваліфікаційний екзамен практичної частини “Кухар 3 розряду”
На цьому тижні групи кухарів другого курсу розпачали проміжний етап перевірки отриманих знань та вмінь – складання кваліфікаційного екзамену для отримання кваліфікації “Кухар 3 розряду”.
На цей раз завдянням практичної частини юних кухарів було “Приготування та відпуск бургерів з гарніром та соусом”
Кожен учень продемонстрував свої навички в приготуванні та подачі страв, проявивши винахідливість та майстерність. Результати атестації підтвердили високий рівень професійної підготовки здобувачів освіти.
Комісія відмітила чітку організованість групи, дотримання правил безпеки, організації та санітарного стану.
Всім учням присвоєна кваліфікація “кухар третього розряду”.
Вітаємо з успішним складанням першого професійного іспиту.