Лабораторно – практична робота “Приготування перших страв”
Кажуть, щоб зрозуміти будь-яку національну кухню, треба спробувати її супи.
В світі немає країни, яка б немала своєї версії цієї вічної страви. Кожна з них унікальна, бо є відображенням певної культури, що її створила.
Тарілка смачного запашного супу втілює в собі прості життєві цінності – тепло, спокій, домашній затишок.
Зазвичай суп – це рідка страва, приготовлена шляхом поєднання м’яса та овочів з бульоном або іншою рідиною.
Страва настільки популярна у світі, що навіть існує Міжнародний день супу, який відзначається щороку 5 квітня.
Тож навчитися готувати супи свого регіону – важлива задача для наших кухарів, з якою вони вміло справляються на практичних заняттях.
Борщі, супи з крупними і макаронними виробами, супи пюре, супи з фрикадельками поповнили скарбничку набутих професійних навичок учнів першого курсу.