Лабораторно-практична робота “Технологія приготування страв з риби та морепродуктів”.

24.12.2024
Риба та морепродукти — справжнє диво кулінарії!
Сьогодні учні другого курсу під керівництвом Алла Сидорко відпрацьовували тему лабораторно-практичної роботи “Технологія приготування страв з риби та морепродуктів”.
У кожної страви — свій унікальний смак, техніка приготування та естетика подачі.
Страви, які створили наші майбутні кухарі 4 розряду:
🔹 Філе сібаса смажене з овочами
🔹 Кіш із лососем та броколі
🔹 Дорадо, фаршироване овочами
🔹 Сібас запечений
🔹 Фунчоза з лососем
🔹 Лосось у вершковому соусі зі шпинатом
🔹 Запечені рулетики зі скумбрії
🔹 Суші-бургер
Майстерність, старанність і креативність — ось що відрізняє наших учнів!
Пишаємось їхніми результатами!
Дякуємо майстру виробничого навчання за чудові успіхи дітей!