Лабораторно-практичне заняття: “Приготування десертів “

24.01.2024

Десерти – не просто солодощі, а вишуканий елемент меню закладів ресторанного господарства.

Вони не лише задовольняють солодкий апетит, а й стають важливою частиною гастрономічного враження. Смак, текстура та презентація десертів підкреслюють вміння кухарів та рівень сервісу закладу.

Щоб задовільнити бажання любителів солоденького,  учні, які опановуть кваліфікацію кухаря четвертого розряду відпрацьовують свої навики на лабораторно-практичних заняттях в майстернях.

Для вдосконалення навиків обирають страви та напої, що користуються попитом в закладах ресторанного господарства.

В цей раз готували:

-яблука запечені з медом та родзинками

-солодкі роли з вишнями

-мус ванільний

-десерт “Тирамісу”

-мандаринова панакота

-сирковий десерт в шоколаді

-пташине молоко

-бламанже

-мандаринові цукерки

-гарячі та холодні напої

Вступити на безкоштовне навчання за професіями “Кухар; офіціант”, “Кухар; кондитер”, “Кухар; продавець продовольчих товарів” з трирічним терміном навчання та одночасним отриманням повної загальної середньої освіти можна після 9 класу.