ЛПР з приготування м’ясних страв

13.03.2025
Смакові шедеври від наших здобувачів освіти!
Наші майбутні кухарі продовжують дивувати своїми навичками під час практичних занять в майстернях.
Сьогодні під керівництвом Алла Сидорко учні другого курсу продемонстрували свої навички приготування м’ясних страв. Вони втілили у життя класичні рецепти з різних країн світу, додаючи власний кулінарний стиль:
Голубці з яловичини та пшоном у савойській капусті – традиційний смак у новій інтерпретації
Мусака – соковитий шаруватий пиріг із м’ясом та овочами
Рулет з телятини зі шпинатом та горіхами – гармонійне поєднання ніжного м’яса та пікантної начинки
Чилі кон карне – ароматна страва мексиканської кухні з яловичиною та квасолею
Потафе з телячих щік – французька класика, що тане в роті
Завіванець з яловичини та грибів – страва з насиченим смаком та апетитною текстурою
Свинина з запеченими овочами – збалансоване поєднання м’яса та корисного гарніру
Медальйони під вершковим соусом – ніжне м’ясо у витонченому соусі
Наші здобувачі освіти вкотре довели, що кулінарія – це мистецтво, яке потребує майстерності, фантазії та любові до справи.