ЛПР з приготування виробів із пряничного тіста
13.03.2025
Майстерність у кожному прянику!
Наші майбутні кондитери успішно відпрацювали лабораторно-практичну роботу з приготування виробів із пряничного тіста.
Сьогодні пряникові вироби – це не просто смаколики, а справжній тренд у кондитерському світі! Вони популярні для святкових подарунків, весіль, корпоративних замовлень і навіть як витончене мистецтво.
Наші учні опанували всі процеси роботи з тістом – від замішування до формування та звернули увагу на ефективність та раціональність використання сучасних універсальних машин.
Оздоблювали вироби різними техніками: розпис вручну, посипки, кондитерські намистини – усе для створення неповторних виробів!
А завдяки харчовому принтеру додали ще більше креативу та стилю!
Продовжуємо насолоджуватися солодкою творчістю наших майбутніх кондитерів!