Майстер клас по приготуванню сніданків з яєць від бренд-шефа МХП Віталія Трикіши

21.04.2023

Авторські рецепти приготування 9 різноманітних оригінальних сніданків,  основою яких є курячі яйця за короткий термін від професіоналів своєї справи.

В черговий раз наш випускник, професійний шеф-кухар, бренд-шеф МХП Віталій Трикіша  поділився своїм досвідом роботи, лайфаками, сучасними тенденціями в сфері кулінарного бізнесу з нашими майстрами виробничого навчання та учнями.

Опрацювали надзвичайно корисний кейс приготування “а la carte” сніданків.

– Як скоротити час на відпуск страви

– Етапи підготовки необхідних продуктів

– Переваги роботи із заготовками

– Особливості та термін зберігання страв та заготовок

– Сучасні техніки приготування яєць пашот

– Особливості приготування соусу голандез

– Великий асортимент страв за короткий час

– Важливість дотримання правильних температур та інших умов при вакумуванні заготовок

– Декорування страв

Щиро дякуємо Віталій Трикіша за зустріч, яка не тільки підвищує професійність педагогічних працівників, а й мотивує молодь до досягнення своїх цілей на професійній ниві.

Вже в очікуванні наступних зустрічей, родзинок від одного з найкращих кухарів України.