Майстер клас по приготуванню сніданків з яєць від бренд-шефа МХП Віталія Трикіши
Авторські рецепти приготування 9 різноманітних оригінальних сніданків, основою яких є курячі яйця за короткий термін від професіоналів своєї справи.
В черговий раз наш випускник, професійний шеф-кухар, бренд-шеф МХП Віталій Трикіша поділився своїм досвідом роботи, лайфаками, сучасними тенденціями в сфері кулінарного бізнесу з нашими майстрами виробничого навчання та учнями.
Опрацювали надзвичайно корисний кейс приготування “а la carte” сніданків.
– Як скоротити час на відпуск страви
– Етапи підготовки необхідних продуктів
– Переваги роботи із заготовками
– Особливості та термін зберігання страв та заготовок
– Сучасні техніки приготування яєць пашот
– Особливості приготування соусу голандез
– Великий асортимент страв за короткий час
– Важливість дотримання правильних температур та інших умов при вакумуванні заготовок
– Декорування страв
Щиро дякуємо Віталій Трикіша за зустріч, яка не тільки підвищує професійність педагогічних працівників, а й мотивує молодь до досягнення своїх цілей на професійній ниві.
Вже в очікуванні наступних зустрічей, родзинок від одного з найкращих кухарів України.