Майстер -клас приготування круасанів
У Вищому професійному училищі №33 м.Києва систематично відбуваються заходи, що сприяють підвищенню професійної майстерності педагогічних працівників та здобувачів освіти.
Сьогодні в центрі кулінарних технологій закладу освіти відбувся майстер-клас з приготування круасанів від майстра виробничого навчання групи «Кухар; кондитер» Анни Юкиш, яка має професійний досвід з випічки цього виробу.
Круасан – популярна випічка, неймовірно смачний сніданок і один з улюблених десертів ласунів.
Ароматний запах і рум’яна хрустка скоринка круасана не залишить нікого байдужим.
Щоб скуштувати справді смачний круасан потрібно володіти секретним рецептом випічки або відвідати Париж чи Відень!
Насправді, секрет смачного круасана в листковому дріжджовому тісті, для приготування якого мають бути підібрані правильні продукти та створені спеціальні умови.
Майстриня поділилася всіма секретами та особливостями приготування вишуканої випічки з учасниками, у яких вийшли неперевершені вироби.