Майстер клас “Приготування страв на сучасному кухонному обладнанні”
23.10.2024
Сьогодні різномаїття сучасного обладнання відкриває нові горизонти для кухарів та кондитерів!
Можливість експериментувати, готувати класику по-новому, скорочувати час на приготування та створювати нові, неперевершені смаки – усе це стає реальністю завдяки технологіям.
В рамках тижня професії “Кухар” смачний та цікавий майстер-клас провела Алла Сидорко – майстер виробничого навчання та Член Асоціації шеф-кухарів України, де учасники змогли відчути всю потужність і зручність сучасної техніки!
За допомогою кухонного комбайну Kenwood було приготовано:
Кабачковий крем-суп з горгонзолою
Тісто для профітролей
Крем патісьєр
За допомогою Thermomix TM6 приготували:
Тісто для профітролей
Шоколадний крем
Техніка + майстерність = справжня магія на кухні!