Майстер-клас “Сучасне декорування страв з використанням молекулярної кухні”

04.11.2024
Розширити горизонти кулінарних знань мали можливість майстри виробничого навчання та учні Київського професійного коледжу сфери послуг, відвідавши майстер-клас “Сучасне декорування страв з використанням молекулярної кухні”, організований Асоціація шеф-кухарів України.
Знайомив учасників майстер-класу з особливостями молекулярної кухні шеф-кухар ресторану “Товста Качка” Сергій Хижняк.
Молекулярна кухня – магія на тарілці, де хімічні процеси стають інструментами творчості.
Учасники заходу дізналися про техніки, які змінюють текстури інгредієнтів, перетворюють їх на незвичні форми та дають змогу створювати смакові шедеври, які вражають і смаком, і виглядом.
Завдяки майстер-класу, наші майбутні кулінари не лише збагатили свої знання, а й отримали натхнення для власних експериментів.
Тепер додати до української гастрономії елементи сучасного мистецтва стане ще простіше та цікавіше👌