Майстер-клас з приготування японського тістечка моті (mochi)
Японські тістечка моті (mochi) – це чудовий варіант для знайомства зі східними смаколиками Традиційний японський mochi є чимось середнім між морозивом та тістечком. Це не просто десерт, а маленька подорож до серця японської культури. Ідеальна округла форма, ніжна оксамитова текстура, витончений смак і багатство традицій роблять моті (mochi) унікальним десертом.
На базі Комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг», 08.01.2025 р. відбувся майстер-клас з приготування десерту Mochi, з яким познайомила нас майстер виробничого навчання І категорії, Чернишенко Олена Василівна.
Олена Василівна поділилася досвідом, техніками та продемонструвала як приготувати ідеальної текстури рисове тісто. Чим наповнити моті: (фруктове пюре, морозиво, вершковий крем). Як створити ідеальну форму та естетичне оздоблення.
Ця кулінарна мандрівка не залишила байдужим жодного присутнього на майстер-класі.