Методична секція педагогічних працівників харчової галузі

28.09.2023

У сучасному світі, де харчова промисловість постійно розвивається та змінюється, професіоналізм педагогічних працівників, які готують молодь до цієї галузі, є критично важливим.

На базі комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти “Київський професійний коледж сфери послуг” відбулась міська методична секція педагогічних працівників харчової галузі, де  майстри виробничого навчання та викладачі обмінювались досвідом та найкращими практиками по темі “Професійна компетентність як фактор формування конкурентоспроможності майбутніх кваліфікованих робітників для індустрії HoReCa”.

Колеги поділилися успішними методами навчання, що сприяють зростанню якості освіти, обговорили використання новітніх кулінарних технологій, тенденції впровадження міжнародної термінології, сучасні стандарти безпеки та як підготувати студентів до роботи в умовах постійних змін у галузі харчової промисловості, поділилися досвідом розвитку “м’яких” навичок молоді, що сприяє успішній кар’єрі у харчовій галузі.

Формування професійної компетентності допомагає досягти великого успіху в кар’єрі та особистому розвитку молоді, тож тема заходу була актуальна та корисна.