Міжнародний день супу: лайфхаки від майстра та здобувачів освіти
Міжнародний День супу 5 квітня відзначають уже декілька років поспіль. Заходи за традицією включають популяризацію супу, як смачної і корисної для здоров’я страви.
На сьогоднішній день у світі налічується приблизно 150 типів супів, які поділяються на більш ніж тисячу видів, при цьому кожен вид може мати кілька варіантів.
Супи допомагають насититися і відновити сили, підвищити тонус. А лікарі впевнені в корисності супів навіть під час хвороби.
День супу – це відмінний привід … зварити суп, в першу чергу тим, хто у своєму раціоні використовує лише другі страви або бутерброди.
Тож не дивно, що саме здобувачі освіти 212 групи Вищого професійного училища № 33 під керівництвом майстра з великою радістю поділилися своїми секретами вдалого супу та світлинами з приготування перших страв напередодні Міжнародного дня супів.
Хто, як не вони, вміють вправно готувати.
Навіть під час бойових дій наші учні не полишають улюбленої справи і роблять свій внесок у перемогу України.
“Коли любиш свою професію- робитимеш це гоже, незалежно від умов і обставин! Головне у приготуванні-куховарити з любов’ю у серці, молитвою, і вірою у перемогу. ” – девіз якого дотримуються наші любі кухарі.