Мистецтво смакувати життя, або професія, яка дозволяє робити життя смачним
Їжа – не тільки головний ресурс отримання енергії для організму, а ще й найпростіший спосіб отримати задоволення від життя. Професія кухаря здавна шанована та затребувана, і саме професійних кухарів готує наш навчальний заклад. Ми впевнені, що наші учні отримають важливі знання, уміння та навички, які знадобляться їм у майбутній професійній діяльності та допоможуть стати майстрами своєї справи.
20 листопада здобувачі освіти групи 314 демонстрували свою майстерність в приготуванні сендвічів, канапок та млинців. А учень Філіппов Максим провів майстер-клас на тему “Приготування страв грузинської кухні: хінкалі”.
На активну життєву позицію учнів та творчих педагогів-майстрів вказує і проведений з 16 по 20 листопада 2020 року тиждень професії «Кухар», «Кухар; офіціант». Впродовж тижня здобувачі освіти та майстри демонстрували свої здібності та таланти.
Підводячи підсумки декади, можна стверджувати, що проведення подібних заходів є доброю традицією в нашому навчальному закладі, що сприяє популяризації професії і показує суспільству значимість діяльності училища у підготовці висококваліфікованих кухарів.