“Один день з шеф-кухарем”.
31.03.2025
Асоціація шеф-кухарів України організувала черговий “Один день з шеф-кухарем”.
Не оминули цю зустріч і наші колеги та учні.
В цей раз своїми знаннями та майстерністю ділився хлібний сомільє Ігор Лаврешин.
Учасники майстер-класу готували “Хлібну корзину”:



Шеф поділився нестандартними рецептами хлібобулочних виробів та продемонстрував приготування різних видів опар для дріжжового тіста.
Учасники познайомились з різними видами дріжжів, заквасок та дізнались, що таке спіле тісто.
Це був справжній вибух смаків та ароматів!
Професійний розвиток – це ключ до успіху та самореалізації. Постійне навчання, вдосконалення навичок відкривають нові можливості та надихають на досягнення.
Розвиваючись самі, ми мотивуємо інших і створюємо майбутнє, сповнене перспектив та інновацій!
Дякуємо Ігор Лаврешин за унікальні знання та новий погляд на хлібопекарське мистецтво.