Подача вина як окремий вид мистецтва
Правильна подача і вживання вина – це ціла культура, яку сповідує весь світ.
Майстер виробничого навчання Валентина Бояр в рамках тижня професій “Кухар”, “Кухар-офіціант” привідкрила завісу до цієї таємничої, але прекрасної справи.
Презентувати вино, подати його при необхідній температурі, витончено розлити по келихах, правильно підібрати тандем вина та страв – ось де справжнє мистецтво!
На презентації педагогічні працівники та учні напрямку “Офіціант” дізналися як треба правильно відкривати, розливати та подавати вино, яка температура має бути у напою, який був популярний ще у давніх греків, з якого боку має литися напій до келихів, які мають бути келихи до кожного виду вина, та ще багато чого цікавого.