Поетапна кваліфікаційна атестація групи “Кухар; майстер ресторанного обслуговування”.

15.02.2025
14 лютого 2025 року відбулась поетапна кваліфікаційна атестація групи “Кухар; майстер ресторанного обслуговування”.
Здобувачі освіти демонстрували теоретичні знання та практичні вміння для присвоєння кваліфікації “Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду”.
Комісія оцінювала змодельовані ситуації:
– підготовку торгового залу: від розміщення меблів до створення затишної атмосфери;
– сервірування столів, враховуючи всі правила та деталі етикету;
– прийом та обслуговування гостей: від щирої посмішки та привітання до професійних рекомендацій щодо меню;
– подавання страв та напоїв: від елегантної презентації до дотримання температурних режимів;
– розрахунок гостей: від швидкого та точного підрахунку до ввічливого прощання.
Вітаємо наших випускників із черговим професійним досягненням!
Дякуємо педагогічному колективу та особливо, Леся Жовтенко, за якісну підготовку майбутніх фахівців!