Поетапна кваліфікаційна атестація триває!

07.11.2025
Комісії продовжують оцінювати результати наших майбутніх професіоналів – студенти групи 212 успішно склали іспит та отримали кваліфікацію «Кухар 3-го розряду»!
Під час атестації здобувачі освіти продемонстрували впевнені знання, чудові практичні навички та справжню любов до кулінарії!
Оцінювала роботи комісія під головуванням шефа ресторану «Рукола» Івана Біневського, який відзначив високий рівень підготовки, креативність та професіоналізм наших студентів
Ми щиро дякуємо Olga Zagoruiko за якісну підготовку молоді та натхнення, яке вона передає своїм учням
Пишаємося нашими здобувачами освіти та бажаємо їм подальших успіхів, нових кулінарних вершин і професійного зростання!