Практичний майстер-клас на тему «Приготування сучасних холодних страв та закусок»
03.11.2025
У рамках тижня професії «Кухар» та заходів Центру кар’єри у коледжі відбувся практичний майстер-клас на тему «Приготування сучасних холодних страв та закусок».
Захід провела наша випускниця 2023 року – Ярмоленко Ярослава (Яся), переможниця фахових конкурсів, кухар ресторану «М’ясо та вино».
Студенти з великим захопленням долучилися до процесу приготування, допомагали створювати страви, переймали професійні навички та секрети майстерності.
Ярослава щиро ділилася своїм досвідом роботи на кухні, участі в кулінарних марафонах, курсах та конкурсах. Її щирість, енергія та любов до професії надихнули всіх присутніх!
Захід пройшов у теплій, робочій і водночас творчій атмосфері.
Дякуємо нашій випускниці за професійний приклад, мотивацію і підтримку молоді! !














Вчора :
За тиждень :
За місяць :