Професійні конкурси до тижня професії “Кухар”
На четвертий день тижня професії “Кухар” у боротьбу за визнання професійної майстерності вступили учні третіх курсів із своїми класними керівниками.
Це вже традиція – участь викладачів загальноосвітніх дисциплін у професійних конкурсах учнів.
Така колаборація допомагає зняти кордони офіційного спілкування, допомогає учням відчути свої професійні переваги на їх “полі” та проявити організаторськи здібності.
Готували страву з гарбуза – сезонного корисного продукта, але незавжди достойно оціненого.
Тож, завданням було приготувати нестандартну оригінальну страву, що припаде до смаку самим прискіпливим гурманам.
Кожна команда вразила суддів та глядачів своєю творчістю та смаком, надаючи гарбузовим стравам унікальний шарм.
Цей конкурс не лише підкреслив кулінарні здібності наших викладачів та учнів, а й додав відчуття спільноти та тепла у нашому освітянську родину.
Ще один неймовірний крок у розвитку творчих та професійних здібностей наших майбутніх фахівців!