Приготування масляних кремів – перші уроки виробничого навчання для кондитерів

10.03.2023

Відкритий урок виробничого навчання  “Приготування масляних кремів” 10 березня 2023 року провела Тетяна Нещерет в присутності атестаційної комісії.

-Особливості приготування масляних кремів

-Підбір якісних продуктів

-Дотримання технологій та температур при збиванні

-Швидкість роботи обладнання

-Визначення готовності продукту

Це далеко не повний перелік інформації,  яку отримали учні групи “Кухар; кондитер” на уроці виробничого навчання, де почали вивчати кондитерську справу.

“Приготування масляних кремів” – важлива та цікава тема, яку опановують учні на перших уроках професійно-практичної підготовки з кваліфікації “Кондитер”,  адже якісний крем є залогом красивого та смачного виробу.

Як завжди, професійно та цікаво, Тетяна Нещерет зацікавила  молодь, та навчила їх готувати креми за  класичними та сучасними рецептурами.