Приготування масляних кремів – перші уроки виробничого навчання для кондитерів
Відкритий урок виробничого навчання “Приготування масляних кремів” 10 березня 2023 року провела Тетяна Нещерет в присутності атестаційної комісії.
-Особливості приготування масляних кремів
-Підбір якісних продуктів
-Дотримання технологій та температур при збиванні
-Швидкість роботи обладнання
-Визначення готовності продукту
Це далеко не повний перелік інформації, яку отримали учні групи “Кухар; кондитер” на уроці виробничого навчання, де почали вивчати кондитерську справу.
“Приготування масляних кремів” – важлива та цікава тема, яку опановують учні на перших уроках професійно-практичної підготовки з кваліфікації “Кондитер”, адже якісний крем є залогом красивого та смачного виробу.
Як завжди, професійно та цікаво, Тетяна Нещерет зацікавила молодь, та навчила їх готувати креми за класичними та сучасними рецептурами.