У рамках роботи “Центр кар’єри” та напередодні Міжнародного дня поширення інформації про продовольчі втрати та харчові відходи
29.09.2025
У рамках роботи “Центр_кар’єри” та напередодні Міжнародного дня поширення інформації про продовольчі втрати та харчові відходи у коледжі пройшли яскраві та пізнавальні заходи, присвячені свідомому ставленню до їжі та зменшенню харчових відходів.
Студенти взяли участь у квесті «Друге життя продуктів», де проявили креативність і швидкість у вирішенні цікавих завдань.
Особливий інтерес викликав воркшоп «Хлібний апгрейт». Під час нього учасники готували різноманітні страви з використанням черствого хліба – як основу або як додатковий інгредієнт. Студенти не лише експериментували на кухні, а й представляли свої страви, захищали ідеї та пояснювали, як така проста практика може допомогти зменшити харчові відходи.
Не менш захоплюючим став майстер-клас «Натуральне мило з кавової гущі», де студенти створювали власні еко-продукти, поєднавши творчість із практичною користю.
Ці заходи подарували нові знання й навички та показали, що кожен може внести свій вклад у збереження ресурсів і довкілля.
























Вчора :
За тиждень :
За місяць :