Участь КПКСП в Всеукраїнському практичному етапі підготовки майстрів виробничого навчання, які проходять навчання в межах Ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», що реалізується Громадською асоціацією Культура їжі I Cult Food за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.
27.08.2024
Київський професійний коледж сфери послуг продовжує участь у заходах та проєктах, які сприяють реалізації реформи шкільного харчування
Завершився Всеукраїнський практичний етап підготовки майстрів виробничого навчання, які проходять навчання в межах Ініціативи «Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів», що реалізується Громадською асоціацією Культура їжі I Cult Food за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.
Київський професійний коледж сфери послуг представляла майстер виробничого навчання Катерина Соловйова, яка успішно завершила теоретичний етап он-лайн навчання та була відібрана для участі у практичній частині на базі кулінарного хабу Державного професійно-технічного навчального закладу «Бориспільський професійний ліцей».
Під час практичного навчання Катерина разом із іншими учасниками опанувала підходи до нового шкільного харчування, з дотриманням норм безпечності HACCP, працювала з новим обладнанням за новими рецептурами.
Після завершення навчання наша майстриня зможе передавати знання педагогічним працівникам закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва. А ті, зі свого боку, будуть вчити кухарів закладів освіти забезпечувати дітей та підлітків здоровим харчуванням.