Вчитися у майстрів – завжди цікаво та корисно!
26.03.2025
26 березня 2025 року відбувся кулінарний майстер-клас «Традиційні страви на сучасний лад» від шеф-кухаря ресторану «РеберБар» Ігоря Тимченка.
Разом із шефом наші педагогічні працівники готували:
Куряче стегно, фаршироване в’яленими томатами та трюфельним пюре
Курячий паштет у винній глазурі з журавлинним конфітюром
Легка та невимушена атмосфера сприяла не лише гарному настрою, а й продуктивному навчанню.
Наші педагогічні працівники отримали безцінний досвід, корисні поради та кулінарні лайфхаки.
Тепер вони готові передавати ці знання своїм учням
Професійний розвиток – це основа успішної кар’єри. Постійне вдосконалення навичок, навчання у найкращих та обмін досвідом допомагають іти в ногу з часом, розширювати можливості та надихати інших.
Щиро вдячні шефу Ігорю Тимченку за натхнення, професійні настанови та мотивацію до розвитку!