Відкриття навчально-практичного центру сучасних кулінарних технологій

31.12.2021
Друзі, завершуємо рік чудовою новиною!
29 грудня на базі Вищого професійного училища №33 міста Києва відкрито Навчально-практичний центр сучасних кулінарних технологій.
Центр створений в рамках міської комплексної цільової програми “Освіта Києва. 2019-2023 роки” та діятиме за напрямами підготовки з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант».
Створений навчально-практичний центр, оснащений інноваційним обладнанням задля якісної підготовки фахівців, передбачає впровадження в освітній процес інноваційних технологій та методів професійного навчання з застосуванням сучасних виробничих технологій сфери ресторанного господарства та харчування.
Діяльність центру передбачає співробітництво з Національним агентством кваліфікацій, підприємствами, організаціями, закладами освіти, центрами зайнятості, Асоціацією кулінарів України.
Цей радісний та хвилюючий момент з колективом розділили партнери, роботодавці, випускники – найкращі кухарі та кондитери України.
В рамках заходу відкриття від бренд шеф-кухара торгової марки МХП, шеф-кухара ресторану офісу МХП, Віталія Трикиши відбулась презентація приготування страв, з застосуванням різних технік теплової обробки з використанням сучасного обладнання центру.
Тож, колектив ВПУ №33 та громада міста Києва з відкриттям центру отримали ще більше можливостей для реалізації освітніх потреб у сфері ресторанного господарства та харчування.