VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025»
20.10.2025
15–16 жовтня 2025 року відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest–2025», організований громадською спілкою “Український кулінарний союз”.
Місцем проведення став Державний торговельно-економічний університет.
Мета конкурсу – розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація кулінарного мистецтва та втілення креативних ідей у ресторанній галузі.
Наші студенти гідно представили заклад у практичних індивідуальних та командних змаганнях у номінаціях:
Страви сучасної української кухні
Best Street Food по-українськи
ArtClass
Best Chef Junior
Best Pastry Chef Junior
Гастрофест автентичних смаків України
Наші здобутки:
Гран-прі — 2
Золоті медалі — 2
Срібні медалі — 4
Бронзові медалі — 5
Особлива гордість — переможці номінацій Best Chef Junior та Best Pastry Chef Junior
Гран-прі та кубки отримали:
Лузя Дмитро — кращий шеф-кухар юніор
Пустова Анна — кращий шеф-кондитер юніор
Щиро вітаємо наших студентів та наставників з яскравою перемогою!
Ви — гордість коледжу