Воркшоп «Новорічний крокембуш»
12.12.2025
Напередодні Різдвяних та Новорічних свят у Київському професійному коледжі сфери послуг панує особливий святковий вайб.
Студенти та педагогічні працівники, які захоплюються кондитерським мистецтвом, взяли участь у атмосферному воркшопі «Новорічний крокембуш» від Вікторії Рябової (@victory_chef) — шеф-кондитерки та учасниці Майстер Шеф ПРОФІ-4.
Учасники готували традиційний французький різдвяний десерт крокембуш — витончену композицію з маленьких заварних тістечок із ніжним кремом на основі крем-сиру Hochland “Cremette”.
Енергія Вікторії, старання кожного учасник та щира зацікавленість створили справжнє диво.
Результат — дві фантастичні новорічні ялинки зі смаком кокосу та карамелі, які вразили всіх присутніх своєю красою та неперевершеним смаком.
Щиро дякуємо @victory_chef, за передані знання, натхнення та теплу атмосферу
Дякуємо @liko.professhional, @hohlandprofesshionalukraine за організацію та співпрацю.









Вчора :
За тиждень :
За місяць :