Воркшоп “Сучасні стандарти сервісу в закладах ресторанного господарства. Ефективне управління командою та обслуговування гостей”
04.02.2025
Воркшоп “Сучасні стандарти сервісу в закладах ресторанного господарства. Ефективне управління командою та обслуговування гостей”
У Київському професійному коледжі сфери послуг відбувся цікавий та пізнавальний воркшоп для майбутніх офіціантів!
На заході були розглянуті ключові аспекти сучасного сервісу, серед яких:
Командоутворення: як створити згуртовану команду, яка працює як єдиний механізм.
Сервіс виробництва: що потрібно знати про технології та стандарти обслуговування.
Дружба в команді: чому важливо підтримувати дружні стосунки між колегами.
Делегування: як правильно розподіляти обов’язки та завдання.
Система стандартів: що таке стандарти обслуговування та як їх дотримуватися.
Робота з гостями (лояльність): як зробити так, щоб гості поверталися знову і знову.
Віра в бренд. Система: чому важливо вірити в бренд та знати його систему цінностей.
Усі учасники воркшопу активно долучилися до обговорення та запропонували свої цікаві ідеї щодо покращення сервісу в закладах ресторанного господарства.
Ми впевнені, що отримані знання допоможуть нашим студентам стати справжніми професіоналами своєї справи!