Воркшоп «Тріо солоних десертів» від Hochland Professional.

27.06.2025
Професійний розвиток педагогічних працівників триває☝
Навіть під час учнівських канікул педагоги нашого закладу продовжують удосконалювати свої професійні навички. Цього тижня майстри виробничого навчання Олена Гончар та Алла Сидорко взяли участь у воркшопі «Тріо солоних десертів» від Hochland Professional.
Майстер-клас провела шеф-кондитерка Вікторія Рябова, яка поділилася сучасними технологіями приготування незвичних десертів із використанням якісних інгредієнтів Hochland та Liko Professional.
Наші колеги не лише поповнили свої знання про тренди у кондитерській справі, а й мали можливість відпрацювати техніку створення авторських солоних десертів у професійному середовищі.
Щиро дякуємо педагогічним працівникам за активну позицію, прагнення до розвитку й готовність бути в курсі новітніх технологій!
Ви — рушійна сила змін в освіті!