Воркшоп «Тріо солоних десертів» від Hochland Professional.
27.06.2025
Професійний розвиток педагогічних працівників триває

Навіть під час учнівських канікул педагоги нашого закладу продовжують удосконалювати свої професійні навички. Цього тижня майстри виробничого навчання Олена Гончар та Алла Сидорко взяли участь у воркшопі «Тріо солоних десертів» від Hochland Professional.
Майстер-клас провела шеф-кондитерка Вікторія Рябова, яка поділилася сучасними технологіями приготування незвичних десертів із використанням якісних інгредієнтів Hochland та Liko Professional.
Наші колеги не лише поповнили свої знання про тренди у кондитерській справі, а й мали можливість відпрацювати техніку створення авторських солоних десертів у професійному середовищі.
Щиро дякуємо педагогічним працівникам за активну позицію, прагнення до розвитку й готовність бути в курсі новітніх технологій!
Ви — рушійна сила змін в освіті!