Виробнича практика
Одним із важливих етапів професійно-практичної підготовки наших здобувачів освіти є виробнича практика на підприємствах м.Києва.
Проходить виробнича практика безпосередньо на робочих місцях, з метою подальшого розвитку та удосконалення набутих учнями якостей в майстернях закладу освіти, які характеризують основи їх професійної майстерності.
Виробничі умови сприяють формуванню кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньої кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійно-технічної освіти, а також забезпечують соціальну, психологічну і професійну адаптацію учнів у колективах.
Здобувачі освіти групи № 215 з професії «Кухар», під час проходження виробничої практики на підприємствах міста Києва (ТОВ «Їжак-ресторація», ТОВ «Смарт-суши», р-н «NicoIas», ТОВ «Ретро-суші», р-н «Євразія», ТОВ «Понтем» та інші) показали гарні результати, навички і вміння, ознайомилися з сучасними технологіями та процесами, які застосовують на підприємствах.
Дякуємо нашим партнерам-роботодавцям за нові отриманні знання під час проходження виробничої практики.