Державна кваліфікаційна атестація з професії “Кухар,кондитер”

10.02.2022

У Вищому професійному училищі №33 міста Києва відбувся завершальний етап навчально-виробничого процесу групи  «Кухар; кондитер» – Державна кваліфікаційна атестація, що здійснюється відповідно до Закону України „Про професійну – технічну освіту”, Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту.

Державній кваліфікаційній комісії свої роботи презентували здобувачі освіти, які навчались за дуальною формою навчання за професією «Кухар; кондитер» – однією з найбільш перспективних, затребуваних та  прибуткових професій ресторанного сервісу.

Під час освітнього процесу вони отримали теоретичні знання та пройшли практику безпосередньо у майбутніх роботодавців, вивчили технології приготування їжі та кондитерських борошняних виробів, основи товарознавства, організацію виробництва та обслуговування, гігієни та санітарії підприємства тощо.

Півтора роки напруженої, іноді навіть виснажливої роботи принесли свої позитивні результати.

Здобувачі освіти продемонстрували свої знання й навички, що були отримані на попередніх етапах навчання.

Фахівці базових підприємств, які є членами Державної кваліфікаційної комісії, відзначили високий рівень підготовки здобувачів освіти, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами.