Фахова передвища освіта
В цьому розділі містяться підручники та матеріали для здобувачів освіти, які здобувають Фахову передвищу освіту за спеціальністю: 181 Виробничі технології
Історія УкраїниЕкономічна теоріяОснови філософських знаньКультурологіяУкраїнська мова за професійним спрямуваннямНеорганічна хіміяОрганічна хіміяФізична та колоїдна хіміяАналітична хіміяБіохіміяМікробіологія та фізіологіяОснови екологіїБезпека життєдіяльностіПроцеси та апарати харчових виробництвТехнічне кресленняКомп'ютерна технікаОснови електротехнікиТехнологія виробництва кулінарної продукціїОрганізація виробництва в закладах ресторанного господарстваОрганізація обслуговування в закладах ресторанного господарстваОснови стандартизації та контролю якості харчової продукціїУстаткування закладів ресторанного господарстваОснови охорони праціЕкономіка підприємств різних типівСоціологіяЕтика та естетикаПолітологіяМерчандайзинг в закладах ресторанного господарстваОхорона праці в галузі